Instagram Takipçi ve Beğeni Artırma Yöntemleri

Instagram Takipçi ve Beğeni Artırma Yöntemleri

İçindekiler

    Instagram Takipçi ve Beğeni Artırma Yöntemleri

    Instagram da takipçi ve beğeni sayısını artırmak büyük bir çoğunluğun hedefi olmuştur. Takipçi arttırmak iki yöntem ile olabilir. İlki doğal takipçi arttırmadır. Bu tabi ki instagram profilinizle paylaştıklarınızla ilgilenmenizle mümkün olabilir. Instagram sayfa bilgilerinize özen gösteriniz; ilk olarak insanların dikkatini sayfa bilgilerinizde çekebilirsiniz. Doğru kurgulanmış açıklamanız ve varsa niteliğinizi belli eden logo çalışmanız bulunmuyorsa sayfanızı ziyaret edenleri görsellerinizin kalitesine bağlıdır. Açıklamada sayfanızın amacını sade ve tekili yöntemle aktarmalısınız. Instagram profilinizin kategorisini belirleyiniz; ınstagramda içerik üretici olarak oturaklı bir kategoriye sahip olmalısınız. Seyahat günlüklerinizi paylaşırken birden yemek tarifi paylaşmanız takipçileriniz tarafından kötü etkilenebilir. Instagram gönderilerinize yeterince vakit ayırınız; ınstagram da fotoğrafınızı düzenlemeden, canlı ve sunuma iyi hale getirmeden paylaşmanız fotoğraf etkileşiminizi düşürür. Pofilinize uygun takip listeleri oluşturunuz; seyahat veya yemek tarifleri üzerineyse sayfanız siz de böyle sayfaları takip ediniz. Böylece önerilenlerde de yer alabilirsiniz. Bu yöntemle ınstagram doğal takipçi artırma yöntemleri arasındaki en iyisidir. Farklı sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanınız ve ınstagram ile bağlantı sağlayınız. Sadık kitlenizi belirleyin, takipçilerinizle sürekli aktif olun. Kampanyalar, anket planları yapın, onlara hediye gönderin, hikâyelerinizde ve gönderilerinizde minnettarlığınızı dile getirin.  Günlük hikâye atma alışkanlığı edininiz. Bunların yanında yardımcı programlarla da takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. Beğeni satın alarak ta takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.

    Beğenileriniz ise takipçi sayınız arttıkça yine bunun sayısı da artış gösterebilir. Ancak bunların yanında post ya da gönderi atarken bu gönderi ile ilişkili etiketleri takip edebilirsiniz. Güncel konularda aktif paylaşımlar yapabilirsiniz.

    Instagram Hesabını Nasıl Büyütebiliriz?

    İnstagram hesabınızı paylaşımlarınızla veya takipçi alarak kolaylıkla büyütebilirsiniz. Öncelikle hesabınızı planlı yönetin. Konsept ve ne tür paylaşımlar yapacağınıza karar verin. Hedef kitlenizi tanıyın ve onlara uygun gönderiler düzenleyin. Gönderilerinizde konsept kullanmak yerine haftalık temalarda kullanabilirsiniz. Sadece fotoğraflarla iletişim kurmayın. Video ve canlı yayınlarınızla da kitlenize seslenin. İlgili hesapları takip edin ve takipçilerinizle yeterince ilgilenin. Hashtaglar oluşturun. Ve takipçilerinizin bu hashtaglerle dikkatini çekin ve kullanmalarını sağlayın. Takipçilerinize yarışmalar düzenleyin ve ayrıca diğer hesaplarınızdan hesabınızı tanıtabilirsiniz. Ve bir de özgün olun taklitten kaçının.

     

    Son Güncelleme: 09 Aralık 2020
    Sonraki

    İnstagram Takipçi ve İnstagram Beğeni Yükseltme Nasıl Yapılır?

    Yorum Yap

    Haydi! Hizmetimizi yorumla. Bu sayede diğer müşterilere de hizmetimizi anlatmış olup, yardımcı olmuş olursun :)
    Case
    subscibe
    Yeni Sipariş !
    1 dakika önce Youtube 5.000 Global Abone siparişi verildi.
    Yeni Sipariş !
    Az önce Instagram 15.000 Çekiliş Takipçi siparişi geldi.
    Yeni Sipariş !
    2 dakika önce Twitter 5.000 Global Takipçi siparişi verildi.
    Yeni Sipariş !
    3 dakika önce Instagram 7.000 Türk Organik Takipçi siparişi verildi.
    Yeni Sipariş !
    1 dakika önce Youtube 3.000 Global Abone siparişi verildi.
    Yeni Sipariş !
    2 dakika önce Twitter 3.000 Global Takipçi siparişi verildi.
    Yeni Sipariş !
    1 dakika önce Instagram 1.500 Türk Takipçi siparişi verildi.
    Yeni Sipariş !
    1 dakika önce Youtube 2.000 Saat İzlenme siparişi verildi.
    Yeni Sipariş !
    Az önce Instagram 10.000 Bot Takipçi siparişi geldi.
    Yeni Sipariş !
    2 dakika önce Youtube 4.000 Saat İzlenme siparişi verildi.