YouTube Abonesi Nasıl Arttırılır? YouTube 4000 Saat Geçme Taktikleri Nelerdir?

YouTube Abonesi Nasıl Arttırılır? YouTube 4000 Saat Geçme Taktikleri Nelerdir?

İçindekiler

    YouTube Abonesi Nasıl Arttırılır? YouTube 4000 Saat Geçme Taktikleri Nelerdir?

    Youtube, eğlenmek, müzik dinlemek, yeni şeyler öğrenmek veya boş vakit geçirmek için kullanılan bir sosyal platformdur. Video paylaşım ve izleme platformu olan Youtube, dünyanın her yerinde en çok kullanılan platform olma özelliğine sahiptir. Her kategoriden sınırsız ve hatta sürekli genişleyen video arşivi içerisinden aranan veya ilgi çeken videoya kolayca ulaşılabiliyor. Youtube’ de video paylaşımları üzerinden önemli gelirler elde edebilme şansı da bulunuyor.

    Nitekim son zamanlarda milyonlarca lira kazanan ünlü Youtube fenomenleri de bunun en somut örneğidir. Herkes Youtube üzerinden para kazanabilir ancak bunun için belirlenmiş bazı şartlar bulunuyor. Bunların en başında özgünlük ve tabii ki abone sayısı ve izlenme saatidir. Youtube 4000 saat izlenme şartının muhakkak sağlanması gerekir.

    Youtube 4000 Saat Nasıl Geçilir?

    Youtube kullanıcılarının kanaldaki videoda geçirmiş olduğu zaman aralığı izlenme süresi olarak tanımlanır. Dolayısıyla ne kadar ilgi çekici ve oldukça uzun video paylaşımlarında bulunmak, bu şartı geçebilmek adına önemli bir avantaj sağlayacaktır. Bunun tersine daha kısa ama çok daha fazla video paylaşımı da kullanılabilen yöntemlerden birisidir. Aslında temel amaç kullanıcının mutlaka videonun başından sonuna kalmasını sağlayabilecek özgün ve ilgi çekici video paylaşımları yapılmalıdır. Bu yöntemlerle Youtube 4000 saat izlenme şartı geçilebilir ama biraz zaman alacaktır. Bunu daha kısa sürede yapmak isteyenler için Youtube 4000 saat izlenme satın al seçenekleri de kullanılabilir. Bu paketlerde organik yani gerçek Youtube kullanıcılarından, çok kısa sürede 4000 saat izlenmenin tamamlanması sağlanır.

    Youtube Abone Nasıl Arttırılır?

    Video içerikleri üzerine olsa da Youtube’ de bir sosyal medya platformudur. Dolayısıyla fenomen olmak, yüksek gelirler elde etmek veya popüler olmak için abone Youtube içinde önemlidir. İyi ve popüler bir “Youtuber” olmak isteniyorsa fazla sayıda takipçiye sahip olmak gerekir. Youtube abone arttırma yöntemleri arasında sosyal medya gündemini yakalayan veya ilgi çekici konulardan özgün içerikli videolar yayınlamak ilk sırada bulunur. Bu biraz zaman alabileceğinden daha kısa sürede yüksek abone sayılarına ulaşmak isteyenler için Youtube abone satın al paketleri sunuluyor. Üstelik bu paketlerde gerçek kullanıcılar olduğundan izlenme, yorum ve beğenilerde doğal olarak artıyor.

     

    Son Güncelleme: 11 Aralık 2020
    Önceki

    İnstagram Takipçi ve İnstagram Beğeni Yükseltme Nasıl Yapılır?

    Yorum Yap

    Haydi! Hizmetimizi yorumla. Bu sayede diğer müşterilere de hizmetimizi anlatmış olup, yardımcı olmuş olursun :)
    Case
    subscibe
    Yeni Sipariş !
    1 dakika önce Youtube 5.000 Global Abone siparişi verildi.
    Yeni Sipariş !
    Az önce Instagram 15.000 Çekiliş Takipçi siparişi geldi.
    Yeni Sipariş !
    2 dakika önce Twitter 5.000 Global Takipçi siparişi verildi.
    Yeni Sipariş !
    3 dakika önce Instagram 7.000 Türk Organik Takipçi siparişi verildi.
    Yeni Sipariş !
    1 dakika önce Youtube 3.000 Global Abone siparişi verildi.
    Yeni Sipariş !
    2 dakika önce Twitter 3.000 Global Takipçi siparişi verildi.
    Yeni Sipariş !
    1 dakika önce Instagram 1.500 Türk Takipçi siparişi verildi.
    Yeni Sipariş !
    1 dakika önce Youtube 2.000 Saat İzlenme siparişi verildi.
    Yeni Sipariş !
    Az önce Instagram 10.000 Bot Takipçi siparişi geldi.
    Yeni Sipariş !
    2 dakika önce Youtube 4.000 Saat İzlenme siparişi verildi.